Bulgur pšeničný

Neohodnoceno
 

Bulgur se získává z tvrdých odrůd pšenice, Zrna pšenice se namočí, uvaří a po vysušení podrtí na menší kousky. Je lehce stravitelný a má lehce oříškovou chuť. Působí také blahodárně na nervovou soustavu, podporuje činnost střev a obsahuje vitamín A, minerály, fosfor, železo a hořčík. 

Můžete ho použít jako přílohu k kmasu nebo zelenině, do nádivek, karbanátků, do polévky, do salátu ...

Uvedená cena je za 1g suroviny, pokud tedy budete chtít objednat např. 200g, napište do košíku 200.

 

Dostupnost Skladem (140 g)
Měrná cena 0,04 Kč / 1 g
0,04 Kč
   
Kód produktu OB0002
Kategorie Obiloviny
 

Složení: 100 % drcená tvrdá pšenice

Země původu: Turecko

Návod na přípravu:  Příprava bulguru je velmi jednoduchá. Bulgur propláchneme, zalijeme vroucí vodou (poměr 1:2, t.j. 1 díl bulgur a 2 díly vody), přídáme sůl, kapku oleje, povaříme 3 minuty a necháme 20 minut dojít.

Hmotnost 0.001 kg
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.